Sake Nigori artesà sense filtrar Kensho Inspiració: És un sake sense filtres, per que no s'ha filtrat, pel que és per a gent sense filtres. Gent que és autèntica i vol provar que és autèntic. Es tracta d'un sake més tradicional. Estil: Tokubetsu muroka junmai nigori - Tokubetsu, d'autor, perquè s'ha elaborat amb arròs de Delta de l'Ebre. - Muroka: no s'ha filtrat amb carbó actiu. - Junmai: pur d'arròs, perquè tot l'alcohol prové de la fermentació de l'arròs. - Nigori: Només s'ha filtrat una vegada, per eliminar els trossos més grans d'arròs, amb el que té un aspecte blanquinós. Nota de tast Sake tèrbol, en què se li han deixat restes d'arròs dissolt, el que li dóna notes clares a arròs. És un sake sec amb petites notes fruiters i un toc làctic. Servei: Fred (7º) en choko (tassa de sake). Important remoure abans de servir. Maridatge: Carns i peixos amb més greix, com pot ser l'ànec i l'anguila. Gràcies a el toc làctic marida molt bé amb formatges, pernil ibèric i xocolates. S'utilitza també per cuinar. Polit arròs: 70% seimaibuai Alcohol: 12%Vol: 33 cl.

SAKNIG001

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.