Coliflor morada ecològica La coliflor morada ecològica, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de setembre i març. Normalment el bròquil morat que tenim, vé del Baix Ebre i Montsià. Aportació Nutricional: Fibra, aigua, proteïnes, Hidrats de Carboni Vitamines: A, C, B9, B6, compostos rics en sobre (dimetilsulfur, trimetilsulfrut). Aquests últims són els que li confereixen l'olor característica. Antioxidants carotenoides: Luteina, Zeaxantina, Beta-caroté Minerals: Potassi, Fòsfor, Sodi, Calci, Ferro, Magnesi. Aportacions Terapèutiques: Ajuda a depurar el fetge, millora la salut articular pel seu elevat contingut en Calci i vitamina C. Els seus compostos antioxidants ajuden a eliminar els radicals lliures, enlentint així els processos d'envelliment del organisme, problemes cardiovasculars i processos de deteriorament en general. TRUCS: Per intentar pal·liar les flatulències provocades per aquestes verdures no mesclar dos verdures de la mateixa família (col, cols de Brussel·les, brocoli). Per a evitar el gasos es poden escaldar uns instants tirant aigua bullent per damunt i desprès cuinar-la. Al cuinar-la podem afegir llavors de comí, fonoll i també un tros de rama de gingebre.

VERCOF002

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.