Els alls secs ecològics, és un producte del qual tenim disponibilitat pràcticament tot l'any. Normalment els alls secs ecològics que tenim, vénen del Baix Ebre, l'Aragó, Segovia o Cuenca, depenent de la estació de l'any en que ens trovem. Els alls secs ecològics, estan considerats com a Superaliment.
Col kale ecològica, 1mt. 300gr.
Referència: VERCOL003
- Write a review
Col kale ecològica, 1mt. 300gr.
100% Pagament segur
Enviament amb carinyo per empresa de confiança
Mesures Covid-19 en la preparació i l'enviament
Col kale ecològica La col kale ecològica és un producte del qual tenim disponibilitat pràcticament tot l'any. Normalment la col kale ecològica que tenim prové del Baix Ebre Convé coure-la poc, amb el mínim de líquid. Les tècniques de cocció ideals són el saltat, el vapor i l'estofat. Un cop cuita, queda deliciosa simplement amanida amb un bon oli. Aportacions nutricionals: És baixa en calories i alta en fibra És una bona font de poderosos fitonutrients Conté molt de ferro, calci, vitamina C, vitamina A i vitamina K. Té propietats antiinflamatòries i protegeix de malalties cardiovasculars, a més de ser un aliment depuratiu. Aportacions terapèutiques: Una tassa de col arrissada té només 36 calories, 5 grams de fibra i 0 grams de greix. Agilitza el procés de digestió dels aliments i, com que conté molta fibra, regula i ajuda en el procés d'eliminació. Els fitonutrients són substàncies naturals que es troben en els pigments dels vegetals i que tenen un gran poder antioxidant i protector de les cèl-lules. La col arrissada és molt rica en carotenoides i flavonoides, els dos antioxidants principals associats a propietats anticancerígenes. Per caloria, la col arrissada té més ferro que la carn de boví. El ferro és essencial per a la salut, ja que és present en la formació de l'hemoglobina i dels enzims, en el transport d'oxigen a diferents parts del cos, en el creixement cel-lular, i en el funcionament hepàtic, entre d'altres. Conté 135 mg de calci per cada 100 g, més que la llet de vaca, que n'aporta 120mg. A més, a diferència d'altres verdures, té una proporció molt baixa d'àcid oxàlic, que interfereix en l'absorció del calci, cosa que garanteix que aprofitem al màxim aquest mineral, que ens ajuda a prevenir la pèrdua òssia i l'osteoporosi i a mantenir un metabolisme saludable. La col arrissada conté 120 mg de vitamina C per cada 100 g, el 200% de la dosi diària recomanada. La vitamina C és un antioxidant potent i és coneguda perquè enforteix el sistema immunològic i prevé els refredats. A més, també ajuda a absorbir el ferro no hemo -el que es troba en els vegetals- i a mantenir el cartílag i la flexibilitat de les articulacions.La vitamina A és essencial per a una bona salut ocular, un bon estat de la pell i mucoses i ajuda a prevenir càncers de pulmó i de la cavitat oral. És una de les fonts vegetals de vitamina K per excel-lència: 100 g proporcionen el 700% de la ingesta diària recomanada. Segons l'American Journal of Clinical Nutrition, una dieta alta en vitamina K ens ajuda a protegir l'organisme contra diversos tipus de càncer, a enfortir i a promoure la formació òssia, i a prevenir la coagulació de la sang. Uns nivells adequats de vitamina K a la dieta ajuden a limitar el dany neuronal, motiu pel qual té un paper tan important en el tractament de pacients amb Alzheimer. Una tassa de col arrissada conté un 10% de la dosi diària recomanada d'àcids grassos omega-3, que ajuden a lluitar contra els trastorns d'artritis, asma i malalties autoimmunes. La fibra de la col arrissada s'uneix als àcids biliars i ajuda a regular els nivells de colesterol a la sang, cosa que redueix el risc de tenir malalties del cor. Com que conté molta fibra i sulfurs, la col arrissada és un aliment idoni per depurar el cos i mantenir el fetge sa.