Calçots ecològics Els calçots ecològics, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos d'octubre i fins al abril aproximadament. Normalment els calçots ecològics que tenim, vénen del Baix Ebre i Baix Camp... El calçot no deixa de ser una ceba; és per això que la seva aportació en nutrients i les seves propietats sobre la salut són les mateixes. Aportació Nutricional: Aigua, Hidrats de Carboni, Fibra, Proteïnes, Greixos Vitamines: A, B, C i E Querecetina: tractament de debilitat capil·lar. Minerals: Calci, Magnesi, Clor, Cobalt, Coure, Ferro, Fòsfor, Iode, Níquel, Potassi, Silici, Zinc,Sofre, Brom Aportacions Terapèutiques: Juntament amb l'all són efectius per ajudar a combatre infeccions de l'aparell respiratori (grip, bronquitis, etc.). Integrada dintre d'una dieta equilibrada, millora la regulació de diverses alteracions: diabetis, reumatisme, obesitat, cel·lulitis, problemes cardiovasculars (hipertensió, arterioscleròsi), millora la circulació sanguínia. Afavoreix la digestió, estimula el fetge, la vesícula i el pàncrees. Les persones amb acideses haurien de moderar el seu consum. 

VERCAL001

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.