Aportació Nutricional: Aigua, Hidrats de carboni, Fibra. Vitamines: A (beta carotè), C, E, B (niacina, tiamina, riboflavina) B9 (Àcid fòlico). Minerals: Calci, ferro, potassi, magnesi, iode i fòsfor. Antioxidants: Àcid alfa lipoic i betacarotens. Aportacions Terapèutiques: Ajuda a millorar la visió: conjuntivitis, glaucoma o cataractes. Evita la anèmia. Millora l'estrenyiment i l'aparició d'hemorroides. Afavoreix el bon funcionament del fetge i la vesícula biliar, per tant, disminueixen el colesterol. Regula la temperatura corporal gràcies al iode. Precaucions: Els espinacs i les bledes contenen una petita proporció d'àcid oxàlic, per aquest fet, no estan indicades en persones que pateixen del ronyó. Les persones amb migranya han de moderar el seu consum per l'alt contingut en histamina. TIP's: Per a què els tronxos mantinguin el seu color blanc, desprès de la cocció, afegir al aigua una cullerada sopera de farina.