Poma fuji ecològica La poma Fuji, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de octubre i fins abril aproximadament, normalment la poma Fuji que tenim, ve de Lleida, l'Aragó, França o Itàlia, depenent de l'estació de l'any. La poma Fuji ecològica es considera una de les millores varietats de poma que existeixen. El seu color és vermell, amb algunes zones verdoses i la seva polpa és més densa i dolça que la majoria de les altres varietats. Aportacions nutricionals: La poma fuji ecilògica és una de les fruites més completes i enriquidores. La Fuji, com la resta de varietats de poma, té una gran quantitat de pectina, una fibra soluble molt beneficiosa per millorar, entre altres, problemes gastrointestinals i redueix les taxes de colesterol. El sucre que conté (principalment fructosa, i en menor mesura glucosa i sacarosa) és de ràpida assimilació. És una font de vitamines de la família B, E, C, tot i que en una quantitat discreta. Aportacions terapèutiques: La poma fuji conté flavonoides quercetina, dos substàncies amb importants propietats antioxidants. Del seu contingut en minerals, destaca el potassi, ajuda a un bon funcionament del cor i que millori la pressió sanguínia, però també té petites quantitats de calci, ferro, magnesi, fòsfor i zinc.

FRUPOM002

Referències específiques

ean13
1111
upc
1

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.